Ta i bruk i din salong (0€)
Ta i bruk i din salong (0€)

Ladda ner prislista

Boka samtal

Allt din salong behöver

Tidsbokning, kassa, betalterminal och snabba utbetalningar - allt med samma kontrakt. 

 

Börja nu (0€)

Redan över 2 000 salonger använder Book Salon

Kalenteri+puhelin_SWE

 

Tidsbokning, kassa och betalterminal

Book Salon är ett Finländsk företag erbjudande tidboknings, kassa- och betalningstjänster, som specialiserar sig i välmående-, skönhets- och frisörbranschen. Redan över 2 000 salonger använder Book Salon.

När du tar i bruk Book Salon i din Salong, får du på en gång alla tjänster som behövs för att driva ett framgångsrikt företag. 

  • Allt du behöver i ett kontrakt.
  • Utvecklad tillsammans med proffs inom frisör- och skönhetsbranschen.
  • Börja gratis och uppdatera till PRO när du behöver mera egenskaper och en betalterminal.
  • Lätt och snabbt att ta i bruk.
  • Snabb chattsupport. 
  • Inget hoppande mellan olika rapporter i olika system. Fokusera dig på de viktiga i ditt företag och låt vårt system sköta resten.

Book Salon GRATIS

För basbehov

0 €

Ingen månadsavgift

Online bokning

Kundregister

Boka nu -knapp på Facebook

Boka nu -knapp på Instagram

Chattsupport (30 dagar)

 

 

 

 

 

 

 

 

Börja nu (0€)

 

Allt du behöver!

Book Salon PRO

Alla egenskaper + betalterminal

29 €/mån

pris per salong (inkl. alla användare)

PRO tidsbokning och kassa

Betalterminal  (Yomani 3G)

Professionellt kundregister

Boka nu -knapp på Facebook

Boka nu -knapp på Instagram

Presentkort med online butik

Lager och lagerhantering

Egna kategorier

SMS-påminnelser

Betallänkar och förskottsbetalning på nätet

Fleranvändarfunktion och snabba utbetalningar

Kontinuerlig chattsupport

+ mycket mer!

 

Ladda ner prislista

Eller

Boka samtal

Ladda ner bytarens guide

Söker du ett alternativ till dina nuvarande tjänster? Vi anser att företagare betalar allt för mycket för att underhålla av olika system, vars oförenlighet orsakar problem och mänskliga fel. I denna gratisguide får du tydliga instruktioner om varför du borde byta till Book Salon, samt hur det går till.

 

LATAA VAIHTAJAN OPAS

Ladda ner Book Salon bytarens guide

Tidsbokning och schemaläggning


Hantera enkelt dina egna arbetstider och bokningar, skapa skiftscheman för anställda eller kom överens om arbetstider med hyrstolar och andra salongsentreprenörer. För dina kunder erbjuder vi världens enklaste 24/7 online bokning, som är lätt att koppla till företagets webbplats eller sociala medier.


Kassa- och bokföringsrapporter


Hantera dina produkter och tjänster och gör debiteringar smidigt med hjälp av Book Salon Kassan. Du kan lätt följa med i realtid hur din försäljning utvecklas från vår mångsidiga rapportering. Du kan enkelt skriva ut eller skicka rapporter direkt fån systemet till din revisor utan att behöva stämma av rapporter från register och betalterminal.

 


Moderna betaltjänster


Ta emot betalningar med Book Salons egna integrerade betalterminal. Utan onödiga klick överförs beloppet automatiskt från kassa till terminal för debitering. Med onlinebetalningar kan du skicka kunder betallänkar istället för fakturor, ta ut avbokningsavgifter, samt erbjuda dina kunder ett tryggt och hygieniskt sätt att betala i förskott, till exempel för sin barns räkning.


Säker lagring i molnet


Du kan använda Book Salon på alla apparater som har en webbläsare. Du kan t.ex. använda tjänsten på en laptop i din salong, och sedan enkelt hemma kontrollera din kalender och andra händelser på din smarttelefon. Du behöver inte oroa dig om säkerhetskopior, eftersom all din data lagras i molnet även om du byter apparat. Du bara loggar in på ditt konto och fortsätter där du slutade.

För alla proffs inom hår, skönhet och välmående

 

Ifall du är en barberare, frisör, massör, fysioterapeut, personal trainer, kosmetolog, makeup artist eller något annat proffs inom hår, skönhet och välmående, är Book Salon gjord för dig!

Book Salon lämpar sig även perfekt för hår- och skönhetsskolor, utbildningsinstitutioner och träningscenter.

Fråga mer ifall du vill ta Book Salon i bruk i din skola.

Royal Beauty Spa bytte till Book Salon och frigjorde 104 timmar av huvudentreprenörens tid per år

“Beslutet att byta till Book Salon baserades på att tidsbokningen, kassan och betalterminalen var alla integrerade, vilket resulterande i tids- och pengabesparingar. Före Book Salon brukade jag spendera ca två timmar varje söndag för att gå igenom föregående veckas felslagna kvitton. Med Book Salon sparar jag dessutom över 1000 € per år i rena pengar jämfört med de gamla tjänsterna jag använde. Som mervärde ser jag också att Book Salon i sin helhet är från kundens synvinkel en mycket professionell och högklassig tjänst.”

Salla Priuska
Royal Beauty Spa

salla

MyMou avbröt flera olika avgiftsbelagda tjänster och bytte till Book Salon

“Jag gillar att tidsbokningen, kassan och betalterminalen alla kommer från samma företag. Allt fungerar utmärkt ihop utan onödiga klickar och krångel, så jag slösar inte bort tid på att försöka stämma av rapporter från olika system. Servicenivån har varit verkligen bra från första början, och online chattsupporten är utmärkt.”

Minttu Kjelin
MyMou / Hair&Beauty - MyBrows

minttu

Hoppa på vågorna

Book Salon erbjuder verktygen för en framgångsrik affärsverksamhet.

Boka samtal

Helppo ajanvaraus_SWE

 

Enkel tidsbokning för dina kunder


Kunderna kan boka och hantera sina egna tider på salongens personliga online bokning, som enkelt kan länkas till företagets webbplats och sociala medier. Bokningssidan är optimerad för användning även på små skärmar.

Växer med dig

 

Växer tillsammans med ditt företag


Du ser kalendrarna för de andra anställda i ditt företag, och kan lägga till bokningar i dem. Om du blir sjuk, kan du enkelt avboka dina tider eller hänvisa kunder till andra anställda i företaget. Book Salon för samman människor inom salongen!

Book Salons VISION


"Frisör-, skönhets- och välmåendebranschen sysselsätter innovativa och företagsamma människor, och de förtjänar de bästa möjliga digitala verktygen. Vårt uppdrag på Book Salon är att ge dem det. Vi definierar framgång genom att våra kunder är framgångsrika, och har byggt upp vår affärsmodell kring den principen. Från första början har vår vision varit att revolutionera skönhetsentreprenörernas vardag genom att förse dem med en helt integrerad affärsplattform som erbjuder alla tjänster de behöver under ett och samma tak. På så sätt vill vi hjälpa dem att spara både tid och pengar så att de kan fokusera på det som är viktigt.”

Jonne Castrén
Book Salons grundare

Frisör

joelmikael

Fortfarande något du funderar över?

Boka ett samtal så pratar vi mer!

Boka samtal

 

Blev du intresserad?

Börja använda Book Salon nu, eller bara testa utan förpliktelser. Snabbt och enkelt att ta i bruk på 15 minuter.

 

Ta i bruk i din salong (0€)