Skip to the main content.
TA I BRUK I DIN SALONG (0€)
TA I BRUK I DIN SALONG (0€)

LADDA NER PRISLISTA

BOKA SAMTAL

Allt din salong behöver

Tidsbokning, kassa, betalterminal och snabba utbetalningar - allt med samma kontrakt. 

 

BÖRJA NU (0€)

Redan över 6 000 salonger använder Book Salon

Kalenteri+puhelin_SWE

 

Tidsbokning, kassa och betalterminal

Book Salon är ett Finländsk företag erbjudande tidboknings, kassa- och betalningstjänster, som specialiserar sig i välmående-, skönhets- och frisörbranschen. Redan över 6 000 salonger använder Book Salon.

När du tar i bruk Book Salon i din salong, får du på en gång alla tjänster som behövs för att driva ett framgångsrikt företag. 

  • Allt du behöver i ett kontrakt.
  • Utvecklad tillsammans med proffs inom frisör- och skönhetsbranschen.
  • Börja gratis och uppdatera till PRO när du behöver fler funktioner och en betalterminal.
  • Enkelt och snabbt att börja använda.
  • Snabb chattsupport. 
  • Inget hoppande mellan olika rapporter i olika system. Fokusera på det viktiga i ditt företag och låt vårt system sköta resten.

Book Salon GRATIS

För basbehov

0 €

Ingen månadsavgift

Onlinebokning

Kundregister

"Boka nu"-knapp på Facebook

"Boka nu"-knapp på Instagram

Chattsupport (30 dagar)

 

 

 

 

 

 

 

 

BÖRJA NU (0€)

 

Allt du behöver!

Book Salon PRO

Alla funktioner + betalterminal

29 €/mån

Pris per salong (obegränsat antal användare)

PRO tidsbokning och kassa

Betalterminal  (Yomani 3G)

Professionellt kundregister

"Boka nu"-knapp på Facebook

"Boka nu"-knapp på Instagram

Presentkort med onlinebutik

Lager och lagerhantering

Egna kategorier

SMS-påminnelser

Betallänkar och förskottsbetalning på nätet

Fleranvändarfunktion och snabba utbetalningar

Kontinuerlig chattsupport

+ mycket mer!

LADDA NER PRISLISTA

eller

BOKA SAMTAL
Ladda ner bytarens guide

Söker du ett alternativ till dina nuvarande tjänster? Vi anser att företagare betalar allt för mycket för att underhålla av olika system, vars oförenlighet orsakar problem och mänskliga fel. I denna gratisguide får du tydliga instruktioner om varför du borde byta till Book Salon, samt hur det går till.

 

LATAA VAIHTAJAN OPAS

Ladda ner Book Salon bytarens guide

Tidsbokning och schemaläggning


Hantera enkelt dina egna arbetstider och bokningar, skapa skiftscheman för anställda eller kom överens om arbetstider med hyrstolar och andra salongsentreprenörer. För dina kunder erbjuder vi världens enklaste onlinebokning 24/7, som är lätt att koppla till företagets webbplats eller sociala medier.


Kassa- och bokföringsrapporter


Hantera dina produkter och tjänster och gör debiteringar smidigt med hjälp av Book Salon Kassan. Du kan lätt följa med i realtid hur din försäljning utvecklas från vår mångsidiga rapportering. Du kan enkelt skriva ut eller skicka rapporter direkt fån systemet till din revisor utan att behöva stämma av rapporter från register och betalterminal.

 


Moderna betaltjänster


Ta emot betalningar med Book Salons egna integrerade betalterminal. Utan onödiga klick överförs beloppet automatiskt från kassa till terminal för debitering. Med onlinebetalningar kan du skicka kunder betallänkar i stället för fakturor, ta ut avbokningsavgifter samt erbjuda dina kunder ett tryggt och hygieniskt sätt att betala i förskott, till exempel för sitt barns räkning.


Säker lagring i molnet


Du kan använda Book Salon på alla enheter som har en webbläsare. Du kan till exempel använda tjänsten på en laptop i din salong och sedan enkelt kontrollera din kalender eller andra händelser hemifrån på din smarttelefon. Du behöver inte tänka på säkerhetskopior för all din data lagras i molnet även om du byter enhet. Du bara loggar in på ditt konto och fortsätter där du slutade.

För alla proffs inom hår, skönhet och välmående

 

Om du är en barberare, frisör, massör, fysioterapeut, personlig tränare, kosmetolog, makeup-artist eller något annat proffs inom hår, skönhet och välmående – är Book Salon för dig!

Book Salon lämpar sig även perfekt för hår- och skönhetsskolor, utbildningsinstitutioner och träningscenter.

FRÅGA MER om du vill börja använda Book Salon på din skola.

Royal Beauty Spa bytte till Book Salon och frigjorde 104 timmar av salongsägarens tid per år

”Beslutet att byta till Book Salon grundades i att tidsbokningen, kassan och betalterminalen var integrerade med varandra, vilket sparar både tid och pengar. Innan Book Salon brukade jag spendera omkring två timmar varje söndag för att gå igenom veckans misstag med kvittona. Utöver det sparar jag som en användare av Book Salon över 10 000 kr per år i månadskostnader jämfört med tidigare system. Som ytterligare ett värde ser jag, från en klients perspektiv, att Book Salon som en helhet är en väldigt professionell och högkvalitativ tjänst.”

Salla Priuska
Royal Beauty Spa

salla

MyMou avbröt flera olika avgiftsbelagda tjänster och bytte till Book Salon

“Jag gillar att tidsbokningen, kassasystemet och betalterminalen kommer från samma företag. Allt fungerar så bra ihop utan några onödiga klick eller merjobb, så jag slipper slösa tid på att få ihop rapporter från olika system. Servicenivån har varit väldigt bra från början och chattsupporten är utmärkt.”

Minttu Kjelin
MyMou / Hair&Beauty - MyBrows

minttu

FÖLJ VÅGEN

Book Salon erbjuder verktygen för en framgångsrik affärsverksamhet.

BOKA SAMTAL

Helppo ajanvaraus_SWE

 

Enkel tidsbokning för dina kunder


Kunderna kan boka och hantera sina egna tider på salongens personliga onlinebokning, som enkelt kan länkas till företagets webbplats och sociala medier. Bokningssidan är optimerad för användning även på små skärmar.

Växer med dig

 

Växer tillsammans med ditt företag


Du ser kalendrarna för de andra anställda i ditt företag och kan lägga till bokningar i dem. Om du blir sjuk, kan du enkelt avboka dina tider eller hänvisa kunder till andra anställda i företaget. Book Salon för samman människor inom salongen!

Book Salons VISION


"Frisör-, skönhets- och välmåendebranschen sysselsätter innovativa och företagsamma människor, och de förtjänar de bästa möjliga digitala verktygen. Vårt uppdrag på Book Salon är att ge dem det. Vi definierar framgång genom att våra kunder är framgångsrika, och har byggt upp vår affärsmodell kring den principen. Från första början har vår vision varit att revolutionera skönhetsentreprenörernas vardag genom att förse dem med en helt integrerad affärsplattform som erbjuder alla tjänster de behöver under ett och samma tak. På så sätt vill vi hjälpa dem att spara både tid och pengar så att de kan fokusera på det som är viktigt.”

Jonne Castrén
Book Salons grundare

Frisör

joelmikael

Hur kan vi hjälpa dig? Vad har du för funderingar?

Boka ett gratis samtal så pratar vi mer!

BOKA SAMTAL

 

Är du intresserad?

Börja använda Book Salon nu eller bara testa utan att binda upp dig. Enkelt och snabbt att komma igång med på 15 minuter.

 

TA I BRUK I DIN SALONG (0€)