Skip to the main content.
TA I BRUK I DIN SALONG (0€)
TA I BRUK I DIN SALONG (0€)

LADDA NER PRISLISTA

BOKA SAMTAL

 

 

 

Över hälften av kunder bokar sina tider utanför salongernas öppettider

 

Enligt vår bokningsdata gör 52 % av kunder bokningar till salonger mellan kl. 17:00–09:00, alltså utanför salongernas vanliga öppettider. Entreprenörer som inte använder digitala bokningssystem kan förlora hundratusentals kronor per år på grund av uteblivna bokningar.

Ta det första steget mot en mer lönsam verksamhet genom att ladda ner vår gratis guide som svarar på dina frågor om onlinebokning.

Book Salon Data Graphics

Fler kunder med elektronisk bokning

Onlinebokning dygnet runt gör det möjligt för dina kunder att boka tider var som helst, när som helst. Det är också en kanal där kunderna kan hitta ditt företag. Du kan bädda in en bokningskalender direkt på din webbplats eller lägga till en länk till dina sociala medier. Hantera och se dina bokningar via din elektroniska kalender och bestäm längden på dina arbetsdagar och dina pauser för att ställa in ramarna för kundbokningar.

Asiakkaan ajanvaraus+phone_SWE

Salongsägarens guide

Den här guiden är för dig som fortfarande tar emot dina bokningar via telefon och sköter dina arbetsskift med hjälp av en gammaldags papperskalender. På Book Salon vill vi att entreprenörer ska ha de bästa möjliga verktygen till ett överkomligt pris. Detta gör det möjligt för proffs att fokusera på det som är viktigast ⎯ sitt arbete. I den här guiden får du tips om hur du effektiviserar din verksamhet och hur Book Salon kan göra din vardag mycket enklare.

Ladda ner guiden via formuläret nedan!

Ladda ner guiden via formuläret nedan!

 

Salongsägarens_guide